Cum comand

Puteti comanda accesoriile dorite astfel:

1) Online - urmand pasii obisnuiti atunci cand faceti cumparaturi online (se adauga produlul sau produsele dorite in cos, si se completeaza formularul ce cuprinde datele de livrare/facturare. Dupa aceea, accesati "Finalizeaza comanda". Veti primi imediat pe mail o confirmare a faptului ca am primit comanda dvs, urmand apoi ca un operator www.autobravo.ro sa va contacteze pentru a reconfirma comanda si pentru a fi siguri ca ati ales produsele corespunzatoare masinii dvs.

2) Telefonic - puteti suna la numarul de telefon 0743.43.53.63 si unul dintre colegii nostri va v-a prelua comanda. In cazul in care liniile sunt ocupate, veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil pentru a vi se furniza detaliile necesare sau pentru a vi se prelua o comanda.

3) E-mail - ne puteti trimite un e-mail pe adresa office@autobravo.ro cu accesoriile dorite, insotite de datele de livrare-facturare si un numar de telefon(obligatoriu). In acest fel, veti putea fi informat despre stadiul comenzii dvs. si veti putea fi contactat si de firma de curierat, atunci cand coletul a ajuns la destinatie si trebuie sa va fie inmanat.

X